Chocolade taart
Voorbereiding -> geweekte cashewnoten (8u weken in water)
Voor de bodem: - ongeveer 175 gram zelf gemaakte granola (Glutenvrij zonder havervlokken) - 2 dadels - 50 gr gesmolten kokosolie - Maal alles goed fijn in de blender en druk aan in de bodem Voor de vulling: - 250 gram gekookte of in de oven gegaarde butternut pompoen of wortel - stukken (zacht) - 185 gram geweekte cashewnoten - 70 gr gesmolten kokosolie - 200 ml kokosmelk - speculaaskruiden - vanille essence doe alles in de blender, giet het over de bodem en zet een tijdje in de ijskast Wanneer het opgesteven is, is het tijd voor de chocolade 🤤 Voor de chocolade laag: - 100 gram donkere chocolade (85%) - 200 ml kokosroom Smelt de chocolade langzaam in de kokosroom. Giet de chocoladesaus over de taart en laat afkoelen Optie; Bestrooi met kokosrasp Smakelijk! |
Vierkeerstraat 5D
8551 Heestert |
Voor dringende vragen
0475 48 18 41 |
info@shineandbeyond.be
|